Hebben wij voor u een mooi project opgeleverd die u graag deelt met anderen. Bent u ook tevreden over de samenwerking met Avé stucadoors? Deel hieronder uw referentie.

Alvast bedankt.

Naam
Woonplaats
Beoordeling
Samenvating

Zoetermeer

★★★★★
5 5 1
De mannen van Avé hebben weer vakwerk geleverd.

Waddinxveen

★★★★★
5 5 1
Super glad resultaat en alles volgens afspraak. Fijn meegedacht in de tijdsplanning!! Kortom top bedrijf! Johannes bedankt!

Katwijk

★★★★★
5 5 1
Vakwerk, tot in de puntjes!

Benthuizen

★★★★★
5 5 1
Johannes, Van boven naar beneden trappengat, overloop en gang vakkundig afgewerkt. Bedankt!!!

Koudekerk ad rijn

★★★★★
5 5 1
Wat een super service! Snel geholpen, super netjes gewerkt heel erg klantvriendelijk!

Gilze

★★★★★
5 5 1
Meedenken, vakwerk, flexibiliteit, communicatief, een plezier om mee te werken. En het ziet er allemaal weer strak uit, bedankt!

Gouda

★★★★★
5 5 1
Johannes is zeer professioneel aan de slag gegaan. Ons jaren 30 huis met gerestaureerde plafonds en strakke wanden ziet er weer als nieuw uit. We vonden het een erg fijne samenwerking!

Dorpsstraat, Benthuizen

★★★★★
5 5 1
Beste Johannes en collegae, Hierbij willen wij jullie bedanken voor de werkzaamheden die jullie hebben verricht ten behoeve van het aanbrengen van de beton Sire en overige werkzaamheden in onze badkamer en toilet aan de Dorpsstraat in Benthuizen. Hoe mooi om te zien hoe jij ons vanaf het begin hebt geadviseerd met productkeuze en het opleveren binnen de gestelde deadline. Het eindresultaat mag er zijn en wij zijn dan ook vol lof over de vakkundigheid die jullie ten toon hebben gespreid tijdens de uitvoering van de werkzaamheden. Ondanks het feit dat jullie de werkzaamheden uit voerden in een bewoonde situatie, hebben jullie steeds geprobeerd alles zo schoon mogelijk te houden zodat het ongemak voor ons tot een minimum beperkt is gebleven. Wij kunnen de volgers van jouw website en Facebook alleen maar adviseren dat wanneer zij een stukadoorsklus hebben jou en jouw collegae in te huren zoals wij jou weer hopen in te huren voor ons volgende project. Bedankt voor de prettige contact met jou en jouw team. Met vriendelijke groet, een zeer tevreden Alex en Ivon