Bij ons kunt u ook terecht voor het huren van diverse materialen. Wij verhuren onder andere bouwdrogers, bouwkachels, heaters, ventilatoren, steigers en aanhangers.

Hieronder ziet u een greep van onze verhuur materialen. Deze materialen zijn zowel particulier als zakelijk te huren. Voor meer informatie en beschikbaarheid adviseren wij ons een mail te sturen naar info@avestucadoors.nl


 

Bouwdroger Dryfast DF-600

De robuuste bouwdrogers van Dryfast met de hoogste ontvochtigingscapaciteit!

De ontvochtigingscapaciteit van onze DF600 bouwdroger gaat tot 125 liter water per 24 uur.

Deze Dryfast DF600 bouwdroger staat garant voor een efficiënte droging en een optimaal rendement zelfs onder de zwaarste omstandigheden. Gemiddeld elektriciteitsverbruik: 1,0Kw/u


 

Elektroheater Andrews Sykes – 20 CT

 andrews-sykes-elektroheater

 

De 20 CT is een van onze meest compacte elektrische heaters en biedt efficiënte verwarming tegen een laag energieverbruik. De elektrische heater is voorzien van een traploos instelbare thermostaat voor automatische temperatuurregeling en is tevens compatibel met luchttransportslangen van 100 mm diameter. Dankzij het elegante en robuuste design kan deze heater overal worden ingezet en vormt het de ideale oplossing voor plaatsen met weinig beschikbare ruimte waar aangename warmte moet worden voorzien.


 

Ventilator axiaal TTV4500

ventilator TTV4500

Draagbare, stapelbare axiaal ventilator, multifunctioneel inzetbaar voor ondersteuning bij bouwdroging, stofafzuiging, koeling, verwarming etc. Schakelbare ventilatorsnelheid.

Aansluitspanning: 230 V / 50 Hz (1,1 A)


Diverse steigers

Onder andere verhuren wij rolsteigers, kamersteigers voor diverse verschillende oppervlakten. Mocht u niet in de mogelijkheid zijn om deze zelf te kunnen vervoeren, kunnen wij hem tegen vergoeding op locatie brengen.


Uitschuiftrappen / ladders

Diverse uitschuiftrappen. Of het nou gaat om de dakgoot schoon te maken of de kozijnen opnieuw te schilderen, voor elke klus hebben wij een juiste ladder. Uw voordeel is dat u deze niet hoeft op te bergen als u een kleine schuur heeft.


Aanhangers

Gaat u verhuizen of moet u diverse spullen verplaatsen of heeft u een mooie kast gekocht? bij ons kunt u terecht voor het huren van diverse aanhangers, wij hebben enkelassers en dubbelassers. Dit betekend dat u niet altijd een aanhangerrijbewijs nodig heeft.